Cecilia Wahlgren

Cecilia Wahlgren

Junior, Kvalitativ analytiker – Analys

Lär känna Cecilia:

 

Cecilia, du har ju arbetat på Ungdomsbarometern i knappt ett år nu. Kan du berätta lite om hur du hamnade på UB och vad din roll som kvalitativ analytiker innebär?

"Jag började på UB som praktikant samtidigt som den andra corona-vågen rullade in i början av november 2020 och fick fast anställning efter nyår. Jag är involverad i de flesta kvalitativa studier vi gör, i allt från att vara ute i fält till att sitta med textanalys och producera rapporter. Ena dagen kan jag prata med unga om telekom, för att nästa dag prata om travsport. Variationen av projekt och ämnen är en stor bonus!"

Det låter ju verkligen som att du får testa på det mesta i ditt jobb. Vad har du för tidigare erfarenheter som förberedde dig för den rollen?

"Jag är sociolog med kandidatexamen från SU i Samhällsanalys. Under utbildningen jobbade jag med flertalet projekt inom både kvant och kval, vilket varit en tillgång eftersom det blir många hybridprojekt för mig här på UB."

Vem är du utanför arbetet då? Har du några hobbys eller intressen som kan vara bra för en ny kollega att veta om?

"Oftast är jag ute i naturen och campar, åker skidor eller bara är. Försöker hitta sätt att resa och leva klimatsmart på (tips mottages tacksamt!). Utöver det tillbringar jag en del tid i diverse hallar för handboll, simning och klättring."

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor