Sara Fröhling Lind

Sara Fröhling Lind

Expert Konsumtion & Livsstil – Konsult/områdesexpertis

Lär känna Sara:

Sara, du har arbetat på Ungdomsbarometern i snart fyra år. Hur skulle du beskriva din roll som områdesexpert inom konsumtion och livsstilsfrågor?

”Man kan säga att jag i min roll på Ungdomsbarometern vilar på två ben, det ena som kundansvarig med mål att utforma projekt som på bästa sätt kan svara upp mot de frågeställningar våra kunder har. Det andra benet är att som projektledare hålla i trådarna internt. Precis det gillar jag med min roll – att arbetsuppgifterna varierar från dag till dag, och att jag får prata om och studera ämnen som intresserar mig – som mat, konsumtion, hållbarhet och hälsa. Nu kom jag på ett tredje ben – jag föreläser också en hel del, höll på att glömma det roligaste…”

Det låter minst sagt som ett väldigt varierande jobb! Vad har du för tidigare erfarenheter som ledde in dig på just det spåret?

”Jag är utbildad inom journalistik, reklam och pr och har tidigare arbetat med affärs- och verksamhetsutveckling med fokus på kunder inom dagligvaruhandeln.”

Intresset för mat verkar genomsyra ditt arbetsliv. Så, vad gör du när du inte jobbar?

”Lagar massor av mat, bakar alldeles för ofta (gillar allt som innehåller choklad) och viker surdegsbröd tills frysen baxnar pga överfull. Gillar inredning, blommor och att strosa i bokhandeln (ja, jag läser en del också). Nämnde jag förresten att jag gillar att laga mat?”

Vad bör en ny kollega veta om dig? Har du någon udda talang att bjuda på?

”Har absolut ingen udda talang, men jag är från Värmland och det gillar vi. Hörs först efter ett glas vin eller två, så bjud mig på ett vettja!"

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor